Stavanger menighet er en hyggelig forsamling med ca 50-70 personer på en vanlig gudstjeneste. Vi holder hviledagen på lørdag, som vi kaller sabbat, og vi samles for å feire fellesskapet i Jesus, studere Bibelen og lovprise Gud.

Vi ønsker at alle som kommer, skal føle seg velkomne i menigheten vår. Selv om de fleste som kommer i kirken er nordmenn, så representerer menigheten også flere andre land og kulturer som for eksempel Tyskland, England, Polen, Nigeria, Ghana, Kongo, Filippinene, Brazil, Peru m.fl! På Gudstjenestene våre vil du derfor også få muligheten til å få oversettelse til engelsk igjennom headset. Vi har også en Bibelstudiegruppe hver lørdag på engelsk. Det er viktig for oss å ta hensyn til hverandre og forstå hverandre.

I tillegg til Bibelstudie og gudstjeneste på lørdager, har vår menighet ulike aktiviteter også i løpet av uken, som for eksempel bønnemøter, formiddagstreff (tirsdagstreff), syklubb, vegetarklubb osv. Vi samarbeider også med Adventistkirken i Sandnes om speiderarbeid, tenåringsaktiviteter og unge voksne-kvelder.

Stavanger menighet er en Syvendedags Adventistkirke, og om du lurer mer på hva det vil si kan du lese mer om oss på vår offentlige side HER!
Har du lyst til å besøke oss, er vi alltid på plass lørdager fra klokken 10.00 med Bibelstudie, og gudstjeneste klokken 11.15.

Du finner oss i Timoteiveien 13, 4017 Stavanger.

Vi gleder oss til å se deg der!

Vårt lederteam

Vårt lederteam består av pastor og forstandere.

I denne perioden har menigheten vår 3 forstandere: Renate Thunem (i midten – 1. forstander), Annemay Gjedrem Lie (til høyre) og Grete Aaserud (til venstre). De brenner for at flere mennesker skal kunne bli kjent med Jesus og de jobber for at folk skal føle seg velkomne i vår menighet og føle at de kan tilhøre et varmt og hyggelig menighetsfellesskap.

Foto: Annie Tunge

Mobil: +47 954 99 392 E-post: arne.bredesen@adventist.no