Tirsdagstreff

– et formiddagstreff

Formiddagstreff hovedsakelig for pensjonister, men alle som er ledige på formiddagen er hjertelig velkomne! Vi har en andakt, spiser en hyggelig lunsj sammen og av og til spiller vi bingo, har noen som kommer og spiller og synger og oss, lager ulike ting avhengig av årstider mm.!

Formiddagstreff - hovedsaklig for pensjonister

Kor

– åpent for alle

Liv Hugstmyr Særheim, tidligere dirigent i VIVA Sandnes kulturskolekor, driver vårt menighetskor som drives sammen med Sandnes Adventistkirke. Vi har øvelser ca. annenhver uke og stemmeøvelser ukentlig. Koret er åpent for alle som ønsker å være med, men det er nye opptak ca hvert halvår.

Menighetskor - adventistkirkene i Sandnes og Stavanger

Vegetarklubb

– en torsdag i måneden, forhåndspåmelding

Annemay Gjedrem Lie, fysioterapeut i Stavanger kommune, driver vegetarisk matklubb ca en torsdag i måneden. De som kommer lager da mat sammen til vegetariske oppskrifter og kvelden avsluttes alltid med et svært hyggelig måltid der man kan få smake på alt som er blitt laget. Man melder seg på på forhånd, slik at hun kan vite hvor mange hun skal beregne mat til.

Vegetarklubb

Vennelaget

– ca en lørdag kveld i måneden

Vennelaget møtes ca en lørdag kveld i måneden og er åpent for alle voksne som ønsker å være med. Møtene pleier å være hjemme hos noen og man har spleiselag hvor alle tar med litt mat og deler på felles bord. Vi har også andakt sammen og snakker om viktigheten av troen i livene våre.

Foto: Annie Tunge

Ca en torsdag i måneden møtes en gruppe med sytøy og snakketøy i kirken.

Alle interesserte er hjertelig velkomne!

Man kan gjerne ta med symaskin om man har, eller stoff eller garn og strikkepinner eller annet håndarbeid.

Slide