Faste aktiviteter

Bibelstudium og Gudstjeneste

Hver lørdag har vi møter i kirka. Vi kaller denne dagen Sabbat, så som bibelen kaller hviledagen.

Bibelstudium kl. 10.00
Gudstjeneste kl. 11.15

Obs! Hver første lørdag i måneden har Adventistkirkene i Stavanger og Sandnes felles gudstjeneste. Vi møtes da enten i Sandnes eller i Stavanger. Sandnes Adventistkirke befinner seg i Vatneliveien 81, 4309 Sandnes. Følg med på infobladet.

Litt mer om bibelstudium:

Adventkirkene over hele verden samles lørdag formiddag til akkurat det samme studiet/tema, og over en viss tid vil man ha vært innom studier fra alle deler av Bibelen.

Her kan du finne bibelstudiene som til enhver tid er aktuelle, og her kan du også bestille det kvartalsvise bibelstudiehefte.  På nettsiden til Hope Channel Norge kan du se ukas bibelstudium i kortversjon med en liten studiegruppe.

Mens de voksne er samlet i sine grupper, har barna sine egne sabbatskolegrupper. De forskjellige aldersgruppene samles hver for seg, og her er det sang og musikk og forskjellige aktiviteter som barna liker. Hvis du har barn, vil vi synes det er veldig hyggelig om du parkerer ditt barn på barnesabbatskolen mens du selv går i en voksengruppe. Dersom du har et lite barn, er du velkommen til å være sammen med barnet i barnesabbatskolen.

Ca en torsdag i måneden arrangerer Adventistkirken i Stavanger vegetarklubb. Da lager vi vegetarisk mat sammen og spiser sammen etterpå. Vegetarklubben begynner kl 18:00. Si helst ifra på forhånd til Annemay på tlf. 934 43 591 om du kommer slik at hun kan beregne hvor mange ingredienser som skal kjøpes inn. Det koster kr 100 per person.

Ca en torsdag i måneden arrangerer Adventistkirken i Stavanger syklubb. Ta med deg litt stoff, mønster eller noen gode ideer og gjerne egen symaskin og så koser vi oss med å sy litt sammen.

Vennelaget

Flere ganger per år samles alle som har lyst hjemme hos noen av denne gruppen. Selv det er åpent for alle aldersklasser, møtes som regel de mellom 25 og 60, til temakveld og hygge. Mer om det finner du i infobladet.

Ungdomslag og speidere

Ungdomslaget er for tenåringer i ungdomsskolealder. De møtes på som regel på lørdagskveld fra kl 19:00. Samlingene varierer fra å være på Vatneli i Sandnes, hjemme hos noen eller ute andre steder.