Kunngjøringer for 9. november

Sang og musikk ved Margunn og Joleif Salte

Offer: Velferdslaget

Solnedgang fredag 8.november: 16.29   Solnedgang fredag 15. november: 16.14

Det blir ADRA-suppe: 9. november. Vipps: #537071. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen. Alle disse inntektene går direkte til Hjelpeaksjonen.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 11. november kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Paul Aaserud, tlf. 91635183. Spesielt bønneemne denne uken: Møtene denne uken med Arne Kristian Andersen.

Speider

Tirsdag 12. november kl. 18-19.30 på Vatneli. Småspeiderne og storspeiderne har om bål og brann. Roverne lager internasjonal mat.

SYNG FOR LIVET øver i Sandnes adventistkirke på Vatneli torsdag 14. november kl. 18.00.

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 14. november kl. 19 – 20:30 (Neste datoene: 29.nov; 12.des). Vi sees.

«Hvordan få det beste ut av livet»- Foredragshelg med Arne Kristian Andersen i Stavanger

Helgen den 15.-16. november blir det igjen foredragshelg i Stavanger, denne gangen med Arne Kristian Andersen over temaet «De livsviktige tingene». Møtene begynner kl 19:00 begge kveldene. Vi gleder oss til en fantastisk helg!

Inviter gjerne med deg noen som kan ha utbytte av disse møtene. Mer info om programmet de ulike dagene ser du på egen flyer og plakat i gangen.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 16. november kl.19.30 hos Mariell og Daniel Shears.
Adressen er Kvitlyngveien 21, Figgjo.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Neste møte i syklubben er 21. november kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. Det siste møtet i syklubben dette året er planlagt til å bli: 12/12.

Kirkemorro

Lørdag 23. november blir det Kirkemorro i Sandnes. Alle er hjertelig velkomne.

Vegetarisk julebord

For 3. året på rad arrangerer vi vegetarisk julebord og minikonsert på Vatneli søndag den 24. november kl. 17. Minikonserten blir ved søskenparet Silja og Simen Leknes. Påmeldingen er nå åpen og man melder seg på til Bjørn Eivind Holm på tlf 990 04 798.

Forretningsmøte med valg i Stavanger 25.11.19 kl. 19.30.

AGENDA:

1. Innkalling godkjennes
2. Valg av 2 personer til å skrive under på protokollen
3. Andakt v/May Anette
4. Planer fra avdelingene for 2020
5. Budsjett for 2020
6. Valg av embetspersoner for 2020-2021. (Forslag til valgliste deles ut 16.11.)
7. Møtet heves.

ADRA-marked på Vatneli

Onsdag 4. desember 2019 arrangerer vi vårt årlige ADRA-marked på Vatneli skole. Vi håper at så mange som mulig vil bidra med salgsvarer med kvalitet til markedet – til inntekt for ADRA. Forslag: småkaker, julebrød, vørterbrød, gjærbakst og vegetariske middagssteker. Hva kan du bidra med? Sett også av datoen og kom – slik at vi i fellesskap kan gjøre ADRA-markedet til en suksess.

Innlevering av ADRA-bøsser

Vi ber alle som har hjelpeaksjonsbøsser om å begynne å levere de inn til Japhet frem til 30. november. Bøssene leveres etter gudstjenesten i gangen.

Temahelg på Vatneli 13.-14. desember med Gunnar Pedersen

Helgen den 13.-14. desember kommer Gunnar Pedersen fra Danmark, tidligere professor på Newbold College, til Vatneli for å snakke om temaet: «Amen, kom Herre Jesus». Gunnar Pedersen har en fantastisk måte å snakke om Jesu gjenkomst på og hva som vil skje i forbindelse med det.

Sabbaten den 14. desember vil derfor bli en ekstra fellessabbat på Vatneli.

Slik ser programmet ut for helgen:

Fredag kveld:

19:00 – Før Herrens dag

Sabbaten:

10:00 – Varsler om Herrens dag

11:15 – Når Herrens dag er nær

12:30 – Potluck

13:30 – Når Herrens dag er her

Frysevarer

FAU skal bestille frysevarer. Er du interessert i å bestille noe privat, ta kontakt med Odd på tlf. 97502965 før 1. desember.