Kunngjøringer for 2. november

OBS: Denne sabbaten (lørdag) holder kirken i Stavanger stengt. Vi reiser til Vatneli i Sandnes og har felles gudstjeneste sammen med vår nabomenighet. Adressen er Vatneliveien 81, Sandnes.

Sabbaten 2. november:

Bønneuke

Offer: Bønneukeoffer Global Misjon (DNU)

Sabbaten 9. november:

Stavanger: Odd Fuglestad

Sang og musikk ved Margunn og Joleif Salte

Offer: Bønneukeoffer Global Misjon (DNU)

Solnedgang fredag 1. november: 16.46

Det blir potluck på Vatneli i dag.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 4. november kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Terje Ormøy, tlf. 40407140. Spesielt bønneemne denne uken: Be om nådens og bønnens ånd over menigheten.

Bønneuka

Mandag: Bønnemøte i kirken i Stavanger kl. 17.30.

Tirsdag: Bønnemøte hjemme hos pastorfamilien på Klepp Stasjon kl 19.30.

Onsdag: Bønnemøte i aldersboligen kl. 17.30. Vi møtes hos Terje Fuglestad.

Torsdag: Bønnemøte på Vatneli kl 18.30 (Alle er velkomne til å åpne bønnemøtet med en bønnestund sammen med koret og bønneukelesning i kirketorget etterpå).

Fredag: Bønnemøte i kirken i Stavanger kl. 19.00 (på engelsk, men med mulighet for oversettelse til norsk).

SYNG FOR LIVET øver i Sandnes adventistkirke på Vatneli torsdag 7. november kl. 18.30-20.30.

Det blir ADRA-suppe: 9. november. Åpne Vipps – velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen. Alle disse inntektene går direkte til Hjelpeaksjonen.

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 14. november kl. 19 – 20:30 (Neste datoene: 29.nov; 12.des). Vi sees.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 16. november kl.19.30 hos Mariell og Daniel Shears.
Adressen er Kvitlyngveien 21, Figgjo.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Neste møte i syklubben er 21. november kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. Det siste møtet i syklubben dette året er planlagt til å bli: 12/12.

Lørdag 23. november blir det Kirkemorro i Sandnes.

Alle er hjertelig velkomne.

Vegetarisk julebord

For 3. året på rad arrangerer vi vegetarisk julebord og minikonsert på Vatneli søndag den 24. november kl. 17. Minikonserten blir ved søskenparet Silja og Simen Leknes. Påmeldingen er nå åpen og man melder seg på til Bjørn Eivind Holm på tlf 990 04 798.

Forretningsmøte med valg i Stavanger 25.11.19 kl. 19.30.

1. Innkalling godkjennes.
  2. Valg av 2 personer til å skrive under på protokollen.
  3. Andakt v/May Anette.
  4. Planer fra avdelingene for 2020.
  5. Budsjett for 2020.
  6. Valg av embetspersoner for 2020-2021.

(Forslag til valgliste deles ut 16.11.)

1. Møtet heves.

ADRA-marked på Vatneli

Onsdag 4. desember 2019 arrangerer vi vårt årlige ADRA-marked på Vatneli skole. Vi håper at så mange som mulig vil bidra med salgsvarer med kvalitet til markedet – til inntekt for ADRA. Forslag: småkaker, julebrød, vørterbrød, gjærbakst og vegetariske middagssteker. Hva kan du bidra med? Sett også av datoen og kom – slik at vi i fellesskap kan gjøre ADRA-markedet til en suksess.

Frysevarer

FAU skal bestille frysevarer. Er du interessert i å bestille noe privat, ta kontakt med Odd på tlf. 97502965 før 1. desember.