kunngjøringer for 16. november

Stavanger: Damiano Tallini

Nattverd

Sandnes: Kirkemorro

Det blir potluck i Stavanger i dag.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 18. november kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Gunnar Hovden, tlf. 47460475. Spesielt bønneemne denne uken: Å få de unge engasjert og få ansvar i menigheten.

«Hvordan få det beste ut av livet»- Foredragshelg med Arne Kristian Andersen i Stavanger

Helgen den 15.-16. november blir det igjen foredragshelg i Stavanger, denne gangen med Arne Kristian Andersen over temaet «De livsviktige tingene». Møtene begynner kl 19:00 begge kveldene. Vi gleder oss til en fantastisk helg!

Inviter gjerne med deg noen som kan ha utbytte av disse møtene. Mer info om programmet de ulike dagene ser du på egen flyer og plakat i gangen.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 16. november kl.19.30 hos Mariell og Daniel Shears. Adressen er Kvitlyngveien 21, Figgjo.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Neste møte i syklubben er 21. november kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. Det siste møtet i syklubben dette året er planlagt til å bli: 12/12.

Solnedgang fredag 15. november: 16.14               Solnedgang fredag 22. november: 16.01

SYNG FOR LIVET øver i Sandnes adventistkirke på Vatneli torsdag 21. november kl. 18.30.

Kirkemorro

Lørdag 23. november blir det Kirkemorro i Sandnes. Alle er hjertelig velkomne.

Samme dag blir det sabbatsskole/bibeltime for voksne kl. 9.30 i skolens pauserom.

Ungdomslaget

Velkommen til ungdomslag hos Elin og Roger Valand den 23. november kl. 19.30 – 22.30, adressen er Røsslyngvegen 3A, Kleppe.

Det blir julebord for u-laget hos May Anette og Damiano den 7. desember. Meld deg på ved å sende en sms til 41639245.

Vegetarisk julebord

For 3. året på rad arrangerer vi vegetarisk julebord og minikonsert på Vatneli søndag den 24. november kl. 17. Minikonserten blir ved søskenparet Silja og Simen Leknes. Påmeldingen er nå åpen og man melder seg på til Bjørn Eivind Holm på tlf 990 04 798.

Forretningsmøte med valg i Stavanger 25.11.19 kl. 19.30.

AGENDA: 1. Innkalling godkjennes, 2. Valg av 2 personer til å skrive under på protokollen. 3. Andakt v/May Anette. 4. Planer fra avdelingene for 2020. 5. Budsjett for 2020. 6. Valg av embetspersoner for 2020-2021. (Forslag til valgliste deles ut 16.11.) 7. Møtet heves.

Speideren

Tirsdag 26. november: kl. 17.30 – 19.30. Grøttur til Dalsnuten. Oppmøte på parkeringsplassen på Gramstad. Ta med hodelykt og varme klær.

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 28. november kl. 19 – 20:30 (Siste dato er 12.des). Vi sees.

Innlevering av ADRA-bøsser

Vi ber alle som har hjelpeaksjonsbøsser om å begynne å levere de inn til Japhet frem til 30. november. Bøssene leveres etter gudstjenesten i gangen.

ADRA KAFÈ: Søndag den 1. Desember blir det arrangert ADRA i kirken vår i Stavanger kl. 16:00. Her vil det være salg av varm suppe, rundstykker og kaker. Det vil være skattejakt for barna, i tillegg til både auksjon og basar for voksne og barn. Gratis Entre. Alle inntektene går direkte til Hjelpeaksjonen.

Åpne Vipps – Velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig.

ADRA-marked på Vatneli

Onsdag 4. desember 2019 arrangerer vi vårt årlige ADRA-marked på Vatneli skole. Vi håper at så mange som mulig vil bidra med salgsvarer med kvalitet til markedet – til inntekt for ADRA. Forslag: småkaker, julebrød, vørterbrød, gjærbakst og vegetariske middagssteker. Hva kan du bidra med? Sett også av datoen og kom – slik at vi i fellesskap kan gjøre ADRA-markedet til en suksess.

Adventskonsert i Stavanger Sabbaten 7. desember

På fellessabbaten den 7. desember vil vårt menighetskor, Syng for livet, ha Adventskonsert på gudstjenesten. Gudstjenesten vil derfor denne Sabbaten bli fra kl. 11:30. Inviter gjerne med venner og familie til en flott Adventskonsert!

Temahelg på Vatneli 13.-14. desember med Gunnar Pedersen

Helgen den 13.-14. desember kommer Gunnar Pedersen fra Danmark, tidligere professor på Newbold College, til Vatneli for å snakke om temaet: «Amen, kom Herre Jesus». Gunnar Pedersen har en fantastisk måte å snakke om Jesu gjenkomst på og hva som vil skje i forbindelse med det.

Sabbaten den 14. desember vil derfor bli en ekstra fellessabbat på Vatneli.

Slik ser programmet ut for helgen:

Fredag kveld:

19:00 – Før Herrens dag