Kunngjøringer for 5. oktober

Sabbaten 5. oktober:

Stavanger: Sang og vitnesbyrdgudstjeneste

v/engelsk gruppe

Offer: Norsk bibelinstitutt (DNU)

Sandnes: Felles i Stavanger

Sabbaten 12. oktober:

Stavanger: May Anette Tallini

I Stavanger er det potluck 5. oktober, siden det er felles gudstjeneste med Sandnes.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 7. oktober kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Liv Ormøy, tlf. 40407144. Spesielt bønneemne denne uken: Aldersboligen og de eldre.

Speideren

Tirsdag 15. oktober. Vatneli kl. 18.00 – 19.30. Gradsarbeid for små og storspeiderne. Roverne tar en lokal tur med fokus på fjell i nærområdet, pakking av sekk og planlegging av senere tur.

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 17. oktober kl. 19 – 20:30 (Neste datoene: 31.okt; 14.nov; 29.nov; 12.des). Vi sees.

«Hvordan få det beste ut av livet» 17.-19. oktober v/Roger Robertsen

Det blir et nytt mini-seminar i Stavanger i høst ved Roger Robertsen den 17.-19. oktober. Han kommer til å snakke om temaet: «Er Gud bedre enn sitt rykte?» Møtene blir hver kveld fra kl 19:00-20:45 og det vil bli en liten matservering hver kveld (kanskje litt større lørdag kveld).

«Syng for livet» øver i Adventistkirken i Stavanger kl. 18.30 – 20.30 torsdag 17. oktober.

Det blir ADRA-suppe: 19. oktober og 9. november. VIPPS konto for Stavanger Menighet. Åpne Vipps – velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen.

Neste møte i syklubben er 24. oktober kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 21/11 og 12/12.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 26. oktober kl.18.30 hos Louise Marie og Kurt Skogland
Adressen er Helmikhølen 20, 4362 Vigrestad (bare 5 minutter fra togstasjon).  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Ledertreff i VND 25.-27. oktober Skånevik

Alle ledere i menighetens avdelinger er velkommen til kurs- og inspirasjonshelg. Vi venter på program og etter det blir det rask påmelding til Damiano Tallini eller Arne Leknes (sekretær).

Vi samles til kos 29. okt. fra kl. 12-14. Sett av tid og vær hjertelig velkommen.

Vi møtes torsdag 31.10 i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443691 hvis du kommer.

Kirkemorro

Lørdag 23. november blir det Kirkemorro for hele familien i Sandnes.

Forslag til delegerte for Sandnes

VND sin generalforsamling i juni 2020: Odd Fuglestad, Grete W Fuglestad, Bjørn Eivind Holm, Keth Linda Holm, Kjell Knutsen, Kurt Skogland, Louise Skogland, Liv Særheim, Sindre Særheim.

Innstillingsnemd VND: Kjell Knutsen, Kurt Skogland.

Forslag til VND på mulige delegerte DNU Gen. fors: Bjørn Knutsen

Forslag til delegerte for Stavanger

VND sin generalforsamling i juni 2020: Norunn Hovden, Gunnar Hovden, Kenneth Lie, Henriette Aarsand, Leif Mangor Aarsand, Kåre Killengreen, Tone Thunem, Helge Thunem, Grete Aaserud, Paul Aaserud.

Innstillingsnemd VND: Paul Aaserud og Leif Mangor Aarsand

Forslag til VND på mulige delegerte DNU Gen. fors: Leif Mangor Aarsand, Kenneth Lie

28. sep – Høstmøte v/Kenneth Bergland

19. okt, 9. nov – ADRA-suppe