Kunngjøringer for 26. oktober

Sandnes: Kurt Skogland

Sabbaten 2. november:

Bønneuke

Offer: Bønneukeoffer Global Misjon (DNU)

Solnedgang fredag 25. oktober: 18.04    Solnedgang fredag 1. november: 16.46

Det blir ikke potluck på Vatneli i dag, 26. oktober.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 28. oktober kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Gunnar Hovden, tlf. 47460475. Spesielt bønneemne denne uken: Menighetsstyremøtet og menighetens planer videre.

Neste LK (LørdagsKveld) blir i dag, 26. oktober kl.18.30 hos Louise Marie og Kurt Skogland. Adressen er Helmikhølen 20, 4362 Vigrestad (bare 5 minutter fra togstasjon).  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Speider

Det blir speider søndag 27. oktober. Speiderne fra 6. klasse og oppover tar HF merke i fotografering på Vatneli. Kl. 11.00 til 14.00, oppmøte på Vatneli. Ta med mobil eller fotoapparat til å ta bilder med.

Speiderne fra 5. klasse og nedover møter på sykkelgården i Sandnes, kl. 12.00 til 14.00. Ta på varme klær, vi skal være ute og sykle! Ta med matpakke og drikke.

Vi samles til kos 29. oktober fra kl. 12-14. Vær hjertelig velkommen.

Vi møtes torsdag 31.oktober i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443591 hvis du kommer.

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 31. oktober kl. 19 – 20:30 (Neste datoene: 14.nov; 29.nov; 12.des). Vi sees.

SYNG FOR LIVET øver i Sandnes adventistkirke på Vatneli torsdag 7. november kl. 18.30-20.30.

Det blir ADRA-suppe: 9. november. Åpne Vipps – velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen. Alle disse inntektene går direkte til Hjelpeaksjonen.

Neste møte i syklubben er 21. november kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. Det siste møtet i syklubben dette året er planlagt til å bli: 12/12.

Kirkemorro

Lørdag 23. november blir det Kirkemorro i Sandnes. Alle er hjertelig velkomne.

Vegetarisk julebord

For 3. året på rad arrangerer vi vegetarisk julebord og minikonsert på Vatneli søndag den 24. november kl. 17. Minikonserten blir ved søskenparet Silja og Simen Leknes. Påmeldingen er nå åpen og man melder seg på til Bjørn Eivind Holm på tlf 990 04 798.

INNSKRIVNING/ ELEVPLASS VATNELI SKOLE 2020/2021

Vatneli skole gir et meget godt faglig tilbud fra 1.-10.trinn, der også kristne verdier har stor betydning. Det er fra høsten 2020 ledige plasser fra 1.-7. trinn. Vi har innskrivningsdag for 1.trinn torsdag 21.nov kl 8.30-11. Skolen har gode rabattordninger for søsken og planer om et transporttilbud til/fra Stavanger- og Kleppregionen, forutsatt at det er en viss interesse. Skolen har egen musikkskole som en del av skoletilbudet inkludert i skolepengene. (Reduserte satser, fritak mulig v lav inntekt – skolepenger skal ikke være noen hindring.) Ta kontakt for mer info og spørsmål om skoletilbudet: 51 60 40 60, 959 12 427 (rektor mobil), 911 99 996 (Ass rektor mobil), post@vatneli.no.

Om betydningen av kristen grunnskole sier to ansatte som også er foreldre:

Nina Skoge:”En skole som ser hele barnet mitt og formidler verdier som nestekjærlighet, respekt og forvalteransvar. En skole som formidler trygghet og et håp for framtiden.”

Bjørn Knutsen:”Skolens profilerte verdier kompetanse, respekt og kristentro oppsummerer på mange måter det som er viktig for meg som både som far til to elever her og ansatt.”

19. okt, 9. nov – ADRA-suppe