Kunngjøringer for 19. oktober

Stavanger: May Anette Tallini

Sandnes: Kurt Skogland

ADRA-suppe

Det blir servert ADRA-suppe i Stavanger i dag.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 21. oktober kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Terje Ormøy, tlf. 40407140. Spesielt bønneemne denne uken: Menighetens velvære.

Ungdomslaget

Det blir ungdomslag i dag, den 19. oktober hos pastorfamilien fra kl. 19.30-22.30. Alle ungdommer er hjertelig velkomne! Kom sultne, vi skal ha den store pizza-testen.

Neste møte i syklubben er 24. oktober kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 21/11 og 12/12.

SYNG FOR LIVET øver i Stavanger adventistkirke torsdag 24. oktober kl. 18.30-20.30.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 26. oktober kl.18.30 hos Louise Marie og Kurt Skogland. Adressen er Helmikhølen 20, 4362 Vigrestad (bare 5 minutter fra togstasjon).  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 31. oktober kl. 19 – 20:30 (Neste datoene: 14.nov; 29.nov; 12.des). Vi sees.

Det blir ADRA-suppe: I dag, 19. oktober og 9. november. VIPPS konto for Stavanger Menighet. Åpne Vipps – velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen.

Vi samles til kos 29. oktober fra kl. 12-14. Sett av tid og vær hjertelig velkommen.

Vi møtes torsdag 31.oktober i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443691 hvis du kommer.

Kirkemorro

Lørdag 23. november blir det Kirkemorro for hele familien i Sandnes.

Vegetarisk julebord

For 3. året på rad arrangerer vi vegetarisk julebord og minikonsert på Vatneli søndag den 24. november kl. 17. Minikonserten blir ved søskenparet Silja og Simen Leknes. Påmeldingen er nå åpen og man melder seg på til Bjørn Eivind Holm på tlf 990 04 798.

Solnedgang fredag 18. oktober: 18.23    Solnedgang fredag 25. oktober: 18.04

INNSKRIVNING/ ELEVPLASS VATNELI SKOLE 2020/2021

Vatneli skole gir et meget godt faglig tilbud fra 1.-10.trinn, der også kristne verdier har stor betydning. Det er fra høsten 2020 ledige plasser fra 1.-7. trinn. Vi har innskrivningsdag for 1.trinn torsdag 21.nov kl 8.30-11. Skolen har gode rabattordninger for søsken og planer om et transporttilbud til/fra Stavanger- og Kleppregionen, forutsatt at det er en viss interesse. Skolen har egen musikkskole som en del av skoletilbudet inkludert i skolepengene. (Reduserte satser, fritak mulig v lav inntekt – skolepenger skal ikke være noen hindring.) Ta kontakt for mer info og spørsmål om skoletilbudet: 51 60 40 60, 959 12 427 (rektor mobil), 911 99 996 (Ass rektor mobil), post@vatneli.no.

Om betydningen av kristen grunnskole sier to ansatte som også er foreldre:

Nina Skoge:”En skole som ser hele barnet mitt og formidler verdier som nestekjærlighet, respekt og forvalteransvar. En skole som formidler trygghet og et håp for framtiden.”

Bjørn Knutsen:”Skolens profilerte verdier kompetanse, respekt og kristentro oppsummerer på mange måter det som er viktig for meg som både som far til to elever her og ansatt.”

19. okt, 9. nov – ADRA-suppe