Kunngjøringer for 12. oktober

Barnevelsignelse

Offer: Barnesabbatsskolen

Solnedgang fredag 11. oktober: 18.42    Solnedgang fredag 18. oktober: 18.23

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 14. oktober kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Liv Ormøy, tlf. 40407144. Spesielt bønneemne denne uken: Møtevirksomheten med Roger Robertsen.

Speideren

Tirsdag 15. oktober. Vatneli kl. 18.00 – 19.30. Gradsarbeid for små- og storspeiderne. Roverne tar en lokal tur med fokus på fjell i nærområdet, pakking av sekk og planlegging av senere tur.

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 17. oktober kl. 19 – 20:30 (Neste datoene: 31.okt; 14.nov; 29.nov; 12.des). Vi sees.

«Hvordan få det beste ut av livet» 17.-19. oktober v/Roger Robertsen

Det blir et nytt mini-seminar i Stavanger i høst ved Roger Robertsen den 17.-19. oktober. Han kommer til å snakke om temaet: «Er Gud bedre enn sitt rykte?» Møtene blir hver kveld fra kl 19:00-20:45 og det vil bli en liten matservering hver kveld (kanskje litt større lørdag kveld).

«Syng for livet» øver i Adventistkirken i Stavanger torsdag 17. oktober kl. 17.00 – 19.00.Vi skal begynne på innøving av jule-repertoaret. NB! MERK TIDEN! Øvelsestiden er framskyndet pga møtet med Roger Robertsen som begynner kl. 19.00.

Det blir ADRA-suppe: 19. oktober og 9. november. VIPPS konto for Stavanger Menighet. Åpne Vipps – velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen.

Neste møte i syklubben er 24. oktober kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 21/11 og 12/12.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 26. oktober kl.18.30 hos Louise Marie og Kurt Skogland. Adressen er Helmikhølen 20, 4362 Vigrestad (bare 5 minutter fra togstasjon).  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Vi samles til kos 29. oktober fra kl. 12-14. Sett av tid og vær hjertelig velkommen.

Vi møtes torsdag 31.oktober i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443691 hvis du kommer.

Kirkemorro

Lørdag 23. november blir det Kirkemorro for hele familien i Sandnes.

Vegetarisk julebord

For 3. året på rad arrangerer vi vegetarisk julebord og minikonsert på Vatneli søndag den 24. november kl. 17. Minikonserten blir ved søskenparet Silja og Simen Leknes. Påmeldingen er nå åpen og man melder seg på til Bjørn Eivind Holm på tlf 990 04 798.

Forslag til delegerte for Sandnes

VND sin generalforsamling i juni 2020: Odd Fuglestad, Grete W Fuglestad, Bjørn Eivind Holm, Keth Linda Holm, Kjell Knutsen, Kurt Skogland, Louise Skogland, Liv Særheim, Sindre Særheim.

Innstillingsnemd VND: Kjell Knutsen, Kurt Skogland.

Forslag til VND på mulige delegerte DNU Gen. fors: Bjørn Knutsen

Forslag til delegerte for Stavanger

VND sin generalforsamling i juni 2020: Norunn Hovden, Gunnar Hovden, Kenneth Lie, Henriette Aarsand, Leif Mangor Aarsand, Kåre Killengreen, Tone Thunem, Helge Thunem, Grete Aaserud, Paul Aaserud.

Innstillingsnemd VND: Paul Aaserud og Leif Mangor Aarsand

19. okt, 9. nov – ADRA-suppe