Kunngjøringer for 28. september

OBS: Kirken i Stavanger holder stengt på lørdag 28. september. Vi samles på Vatneli i Sandnes for å ha felles gudstjeneste med nabomenigheten. Adressen er Sandnes, Vatneliveien 81.

Sabbaten 28. september:

Sandnes: Høstmøte med Kenneth Bergland (mer info lenger nede)

BARNAS SUPERSABBAT

Sabbaten 5. oktober:

Stavanger: Sang og vitnesbyrdgudstjeneste

v/engelsk gruppe

Offer: Norsk bibelinstitutt (DNU)

Sandnes: Felles i Stavanger

Høstmøte i Sandnes 28. september

Denne helgen er det høstmøte på Vatneli og vi får besøk av pastor, teolog og forfatter Kenneth Bergland. Han kommer til å tale om «Hvordan leser du?»

Slik blir programmet for dagen:

10:00 – Er Moseloven lov? v/Kenneth Bergland

11:15 – Lesning i en vid horisont v/Kenneth Bergland

11:15 – Barnas SuperSabbat

12:30 – Lunsj (Det blir laget et varmt måltid til alle, ingen potluck)

13:30 – Ekspansiv lesning av de 10 bud v/Kenneth Bergland

Solnedgang fredag 27. september: 19.23

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 30. september kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Paul Aaserud, tlf. 91635283. Spesielt bønneemne denne uken: Aldersboligen og de eldre.

Speideren

Søndag 29. september blir det tur til Vårlivarden (Ca. 15 min. å kjøre fra Vatneli) Oppmøte på Myrland parkering kl. 14.00.  Turen er 5 km. Ca. 300 meter stigning og vil ta ca. 4 timer med speidergruppen. Hele familien er velkomne. Fokus på ville spiselige vekster og trær. Ta med niste, vann og sekk med varme klær.

Bibel, bønn og felleskap ca. annenhver torsdag på Vatneli. Vi møtes igjen den 3. oktober kl. 19 – 20:30 (Neste datoene: 17.okt; 31.okt; 14.nov; 29.nov; 12.des). Vi sees.

«Syng for livet» øver i Adventistkirken i Stavanger kl. 18.30 – 20.30 torsdag 17. oktober.

«Hvordan få det beste ut av livet» 17.-19. oktober v/Roger Robertsen

Det blir et nytt mini-seminar i Stavanger i høst ved Roger Robertsen den 17.-19. oktober. Han kommer til å snakke om temaet: «Er Gud bedre enn sitt rykte?» Møtene blir hver kveld fra kl 19:00-20:45 og det vil bli en liten matservering hver kveld (kanskje litt større lørdag kveld).

Det blir ADRA-suppe: 19. oktober og 9. november. VIPPS konto for Stavanger Menighet. Åpne Vipps – velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen.

Neste møte i syklubben er 24. oktober kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 21/11 og 12/12.

Ledertreff i VND 25.-27. oktober Skånevik

Alle ledere i menighetens avdelinger er velkommen til kurs- og inspirasjonshelg. Vi venter på program og etter det blir det rask påmelding til Damiano Tallini eller Arne Leknes (sekretær)

Vi møtes torsdag 31.10 i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443691 hvis du kommer.

Forslag til delegerte for Sandnes

VND sin generalforsamling i juni 2020: Odd Fuglestad, Grete W Fuglestad, Bjørn Eivind Holm, Keth Linda Holm, Kjell Knutsen, Kurt Skogland, Louise Skogland, Liv Særheim, Sindre Særheim.

Innstillingsnemd VND: Kjell Knutsen, Kurt Skogland.

Forslag til VND på mulige delegerte DNU Gen. fors: Bjørn Knutsen

Forslag til delegerte for Stavanger

VND sin generalforsamling i juni 2020: Norunn Hovden, Gunnar Hovden, Kenneth Lie, Henriette Aarsand, Leif Mangor Aarsand, Kåre Killengreen, Tone Thunem, Helge Thunem, Grete Aaserud, Paul Aaserud.

Forslag til VND på mulige delegerte DNU Gen. fors: Leif Mangor Aarsand, Kenneth Lie

28. sep – Høstmøte v/Kenneth Bergland

19. okt, 9. nov – ADRA-suppe