Kunngjøringer for 21. september

Sabbaten 21. september:

Stavanger: Kenneth Lie

Sandnes: Barnesabbatsskolen for de minste

Serie: «Når Gud kaller de små».

Offer: Speideren

Sabbaten 28. september:

Sandnes: Høstmøte med Kenneth Bergland

BARNAS SUPERSABBAT

Solnedgang fredag 13. august: 20.04       Solnedgang fredag 20. september: 19.43

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 23. september kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Terje Ormøy, tlf. 40407140. Spesielt bønneemne denne uken: Kveldens menighetsstyremøte og de nye i menigheten.

Ungdomslag

Det blir ungdomslag den 21. september på Vatneli, fra 19.30 – 22.30. Alle ungdommer er hjertelig velkomne!

Korøvelse med lovsangsbandet

«Syng for livet» øver på Vatneli torsdag 26. september kl. 18.30 – 20.30. Det blir en øvelse sammen med lovsangsbandet fordi koret skal synge sammen med dem på høstmøtet i Sandnes Adventistkirke sabbaten 28. september.

Høstmøte i Sandnes 28. september

I år blir det høstmøte på Vatneli og vi får besøk av pastor, teolog og forfatter Kenneth Bergland denne dagen. Han kommer til å tale om «Hvordan leser du?»

Slik blir programmet for dagen:

10:00 – Er Moseloven lov? v/Kenneth Bergland

11:15 – Lesning i en vid horisont v/Kenneth Bergland

11:15 – Barnas SuperSabbat

12:30 – Lunsj (Det blir laget et varmt måltid til alle, ingen potluck)

13:30 – Ekspansiv lesning av de 10 bud v/Kenneth Bergland

Neste møte i syklubben er 24. oktober kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 21/11 og 12/12.

Ledertreff i VND 25.-27. oktober Skånevik

Alle ledere i menighetens avdelinger er velkommen til kurs- og inspirasjonshelg. Vi venter på program og etter det blir det rask påmelding til Damiano Tallini eller Arne Leknes (sekr)

Vi møtes torsdag 31.10 i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443691 hvis du kommer.

Forslag til delegerte for Sandnes

VND sin generalforsamling i juni 2020: Odd Fuglestad, Grete W Fuglestad, Bjørn Eivind Holm, Keth Linda Holm, Kjell Knutsen, Kurt Skogland, Louise Skogland, Liv Særheim, Sindre Særheim.

Innstillingsnemd VND: Kjell Knutsen, Kurt Skogland.

Forslag til VND på mulige delegerte DNU Gen. fors: Bjørn Knutsen

MENIGHETSBREV

Ingeborg Eidså ønsker sitt menighetsbrev overflyttet fra Sandnes til Hønefoss menighet.

Louise Marie Skogland ønsker sitt menighetsbrev overflyttet fra Lillehammer til Sandnes.

Melanie Joy Blackburn ønsker sitt menighetsbrev overflyttet fra Sauherad til Sandnes.

Det blir ADRA-suppe: 19. oktober og 9. november. VIPPS konto for Stavanger Menighet. Åpne Vipps – velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – velg beløp – ferdig. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Ta kontakt med Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91 dersom du kan være med å bidra med enten håndarbeid eller kaker til kafeen.

24. aug, 31. aug, 07. sep, 14. sep, 21. sep – Taleserie: Når Gud kaller

28. sep – Høstmøte v/Kenneth Bergland