Kunngjøringer for 14. september

Her er helgens kunngjøringer.

God sabbat!

Henriette

Sabbaten 14. september:

Stavanger: Damiano Tallini

Nattverd

Sandnes: May Anette Tallini

Serie: «Når Gud kaller oss som menighet» – nattverd

Sabbaten 21. september:

Stavanger: Kenneth Lie

Sandnes: Barnesabbatsskolen for de minste

Serie: «Når Gud kaller de små».

Offer: Speideren

Solnedgang fredag 13. august: 20.04       Solnedgang fredag 20. september: 19.43

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 16. september kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Liv Ormøy, tlf. 40407144. Spesielt bønneemne denne uken: Valgkomiteen og valget i menigheten.

Speideren

Tirsdag 17. september, kl. 17.30 – 19.30. Oppmøte på Dale utfartsparkering. Klatring og sjøliv i strandkanten på Dalestranden. Ta med joggesko til klatringen og støvler til å vasse med.

Neste møte i syklubben er 19. september kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 24/10, 21/11 og 12/12.

Vi møtes torsdag 19.09 og 31.10 i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443691 hvis du kommer.

Dåpsklasse
I høst starter vi igjen opp med dåpsklasse for tenåringer! Har du så vidt tenkt tanken om å kanskje ta dåp en gang, eller nesten eller helt har bestemt deg for at du ønsker å bli døpt? Da er du hjertelig velkommen til å være med! Det er selvfølgelig ikke slik at du må bli døpt når du har vært med på dåpsklassen, det er helt opp til deg 🙂 Vi kommer til å møtes på Vatneli hver torsdag fra kl 14:30-15:30. Si ifra til May Anette eller Damiano om du kommer. Vel møtt!

«Syng for livet!»

Liv Hugstmyr Særheim er dirigent for koret og alle er velkomne i koret enten man tilhører menigheten eller ikke, så her er det bare å invitere med seg sangglade venner. Det blir øvelser vekselvis i Sandnes og Stavanger. Alle øvelsene blir kl. 18.30-20.30. Her er datoene videre fremover (NB: Forandring i tid og sted fra tidligere kunngjøring):

26/9 (i Sandnes).

Lørdag 28.september: Sang ved høstmøtet i Stavanger

17/10 (i Stavanger), 24/10 (Stavanger), 7/11 (Sandnes), 21/11 (Sandnes), 5/12 (Stv).

Lørdag 7.desember: Adventskonsert i Stavanger

MENIGHETSBREV

Ingeborg Eidså ønsker sitt menighetsbrev overflyttet fra Sandnes til Hønefoss menighet.

Louise Marie Skogland ønsker sitt menighetsbrev overflyttet fra Lillehammer til Sandnes.

Melanie Joy Blackburn ønsker sitt menighetsbrev overflyttet fra Sauherad til Sandnes.

ADRA Suppe blir servert følgende datoer: 28. September – 19. Oktober – 9. November. VIPPS konto for Stavanger Menighet, #537071. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Dersom du er flink med håndarbeid el. mottas bidrag med takk. Ved eventuelle spørsmål, kontakt Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91.

Høstmøte i Sandnes 28. september

I år blir det høstmøte på Vatneli og vi får besøk av pastor, teolog og forfatter Kenneth Bergland denne dagen. Han kommer til å tale om «Hvordan leser du?»

Slik blir programmet for dagen:

10:00 – Er Moseloven lov? v/Kenneth Bergland

11:15 – Lesning i en vid horisont v/Kenneth Bergland

11:15 – Barnas SuperSabbat

12:30 – Lunsj (Det blir laget et varmt måltid til alle, ingen potluck)

13:30 – Ekspansiv lesning av de 10 bud v/Kenneth Bergland

1. aug, 31. aug, 07. sep, 14. sep, 21. sep – Taleserie: Når Gud kaller