Kunngjøringer for 31. august

Sabbaten 31. august:

Stavanger: May Anette Tallini

Sandnes: Familiegudstjeneste v/ Hovden og Skoge

Serie: «Når Gud kaller – hva er din unnskyldning?»

Sabbaten 7. september:

Sandnes: ADRA v/ Gry Haugen

Serie: «Når Gud kaller til å hjelpe de som er i nød»

Offer: ADRA Norge (DNU)

31. august: ADRA-suppe i Stavanger!

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 2. september kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Terje Ormøy, tlf. 40407140. Spesielt bønneemne denne uken: Barna og de unge i menigheten.

Forslag til valgkomite for Sandnes:

Damiano Tallini – leder, Bjørn Eivind Holm, Elin Glitza, Kurt Skogland, Rune Skoge, Elzbieta Kejna, Janne Særheim.

Stemmes over 31.08.2019. Spørsmål eller kommentarer til forslaget rettes til pastor.

Ungdomslaget

Det blir ungdomslag den 31. august på Vatneli, fra kl.19.30 til 22.30. Alle ungdommer er hjertelig velkomne!

Vennelaget

Vennelaget starter på lørdag 31.august kl. 19.30 hos Elin og Roger Valand på Røsslyngvegen 3A, Kleppe. Spleiselag. Tema er «Hverdagskristen», og ellers spørsmål rundt ulike tema. ❤Velkommen skal alle være, ta gjerne med en venn. Hilsen Elin Hovden Valand og Kenneth Lie. Mobil til Elin er 98805158.

Speideren
Lørdag 7. september – søndag 11. september. Roverne; Kano/Kajakktur i Lutsivannet med overnatting i gapahuk eller hengekøye. Avreise etter kirken 7. sept.  Ansv. Rune Skoge. Påmelding til Kjetil.rune.skoge@lyse.net
Storspeiderne/ småspeiderne: Hyttetur til Tomtebu, speiderhytte i nærheten av Hommersåk. Avreise etter gudstjenesten. Ansv. Mirja Knutsen. Påmelding til mirjak@online.no

Solnedgang fredag 30. august: 20.44      Solnedgang fredag 6. september: 20.24

ADRA Suppe blir servert følgende datoer: 31. August – 28. September – 19. Oktober – 9. November. VIPPS konto for Stavanger Menighet, #537071. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Dersom du er flink med håndarbeid el. mottas bidrag med takk. Ved eventuelle spørsmål, kontakt Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91.

Dåpsklasse
I høst starter vi igjen opp med dåpsklasse for tenåringer! Har du såvidt tenkt tanken om å kanskje ta dåp en gang, eller nesten eller helt har bestemt deg for at du ønsker å bli døpt? Da er du hjertelig velkommen til å være med! Det er selvfølgelig ikke slik at du må bli døpt når du har vært med på dåpsklassen, det er helt opp til deg 🙂 Vi kommer til å møtes på Vatneli hver torsdag fra kl 14:30-15:30. Si ifra til May Anette eller Damiano om du kommer. Vel møtt!

«Syng for livet!»

I høst er det startet opp et kor der Liv Hugstmyr Særheim er dirigent. Alle er velkomne i koret enten du tilhører menigheten eller ikke. Det blir øvelser vekselvis i Sandnes og Stavanger. Alle øvelsene blir kl. 18-20. Her er datoene videre fremover:

12/9 (i Stavanger), 26/9 (i Stavanger).

Lørdag 28.september: Sang ved høstmøtet i Stavanger

10/10 (i Sandnes), 24/10 (Sandnes), 7/11 (Stavanger), 21/11 (Stv), 5/12 (Stv).

Lørdag 7.desember: Adventskonsert i Stavanger

Første LK etter sommerpausen!

Neste LK (LørdagsKveld) blir 14. september kl.18.30 hos Jonilyn og Trond Ommundsen. Adressen er Ramsvigkroken 27, Stavanger.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Neste møte i syklubben er 19. september kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 24/10, 21/11 og 12/12.

Vi møtes torsdag 26.09 og 31.10 i Stavanger Adventistkirke kl.18.00. Vi lager deilig vegetarisk mat sammen. Gi beskjed til Annemay tlf. 93443691 hvis du kommer.

Connect

Det blir Connect (tenåringshelg) i Bergen helgen den 13.-15. september. Alle i 7.-10. klasse er hjertelig velkomne! Se plakat med info. Påmelding via sabu.no/connect

Høstmøte i Sandnes 28. september

I år blir det høstmøte på Vatneli og vi får besøk av pastor, teolog og forfatter Kenneth Bergland denne dagen. Han kommer til å tale om «Hvordan leser du?»

Slik blir programmet for dagen:

10:00 – Er Moseloven lov? v/Kenneth Bergland

11:15 – Lesning i en vid horisont v/Kenneth Bergland

11:15 – Barnas SuperSabbat

12:30 – Lunsj (Det blir laget et varmt måltid til alle, ingen potluck)

13:30 – Ekspansiv lesning av de 10 bud v/Kenneth Bergland

Nattverd i Sandnes og Stavanger

Neste nattverd i Sandnes: 14. september

Neste nattverd i Stavanger: 14. september

1. aug, 31. aug, 07. sep, 14. sep, 21. sep – Taleserie: Når Gud kaller

13.-15. sep – Connect i Bergen

1. sep – Høstmøte v/Kenneth Bergland

30. nov – Gå ut-gudstjeneste

des – Gudstjeneste v/Gunnar Pedersen – teolog og professor fra Danmark, Tema: «Matteus 24»

1. aug, 28. sep, 19. okt, 9. nov – ADRA-suppe

7.des – Adventskonsert med menighetskoret «Syng for livet»

På leting etter jobb

Daniel og Crina Fira, et ungt rumensk ektepar, som går i Stavanger, er på leting etter jobb her i Norge. De bor på Bogafjell og ønsker jobb i Stavanger/Sandnes-området. Hvis du vet om noe, så ta kontakt med Daniel 46222907 og Crina 93964492.