Kunngjøringer for 24. august

Sabbaten 24. august:

Stavanger: Lars Dorland

Serie: «Når Gud kaller – hvordan høre?»

Offer: Ungdomslaget

Sabbaten 31. august:

Stavanger: Lars Dorland

Sandnes: Familiegudstjeneste v/ Hovden og Skoge

Serie: «Når Gud kaller – hva er din unnskyldning?»

Potluck i Sandnes
Det blir potluck hver sabbat fremover fra 24. august.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 26. august kl. 17.30. Ansvarlig for møtet er Terje Ormøy, tlf. 40407140. Spesielt bønneemne denne uken: Menighetens planer for høsten og styremøtet.

Dåpsklasse
I høst starter vi igjen opp med dåpsklasse for tenåringer! Har du så vidt tenkt tanken om å kanskje ta dåp en gang, eller nesten eller helt har bestemt deg for at du ønsker å bli døpt? Da er du hjertelig velkommen til å være med! Det er selvfølgelig ikke slik at du må bli døpt når du har vært med på dåpsklassen, det er helt opp til deg 🙂 Vi kommer til å møtes på Vatneli hver torsdag fra kl 14:30-15:30. Si ifra til May Anette eller Damiano om du kommer. Vel møtt!

Oppstart med taleserie på Vatneli i høst

Som i fjor, starter vi høsten med en spennende taleserie på Vatneli: Når Gud kaller. Taleserien går over 5 Sabbater og det blir mye spennende å glede seg til:

24. aug: «Når Gud kaller – hvordan høre?» v/Damiano Tallini
31. aug: «Når Gud kaller – hva er din unnskyldning?» Fam.GT v/ Skoge og Hovden
7. sep: «Når Gud kaller til å hjelpe de som er i nød» ADRA-gudstjeneste v/Gry Haugen
14. sep: «Når Gud kaller oss som menighet» Nattverdsgudstjeneste v/Damiano Tallini
21. sep: «Når Gud kaller de små» Gudstjeneste v/barnesabbatsskolen for de minste

Speideren
Tirsdag 27. august: Vatneli kl. 18.00 – 19.30. Årets første samling. Pinnebrød, bål, aktivitetsløype, bli kjent, informasjon.

Lørdag 7. september – søndag 8. september. Roverne; Kano/Kajakktur i Lutsivannet med overnatting i gapahuk eller hengekøye. Avreise etter kirken 7. sept.  Ansv. Rune Skoge. Påmelding til Kjetil.rune.skoge@lyse.net.
Storspeiderne/ småspeiderne: Hyttetur til Tomtebu, speiderhytte i nærheten av Hommersåk. Avreise etter gudstjenesten. Ansv. Mirja Knutsen. Påmelding til mirjak@online.no.

Solnedgang fredag 23. august: 21.04      Solnedgang fredag 30. august: 20.44

Nytt kor for Sandnes og Stavanger menigheter!

I høst startes det opp kor der Liv Hugstmyr Særheim er dirigent. Alle er velkomne i koret enten du tilhører menigheten eller ikke. Det blir øvelser vekselvis i Sandnes og Stavanger. Alle øvelsene blir kl. 18-20. Her er datoene:

29/8 (i Sandnes), 12/9 (i Stavanger), 26/9 (i Stavanger).

Lørdag 28.september: Sang ved høstmøtet i Stavanger

10/10 (i Sandnes), 24/10 (i Sandnes), 7/11 (i Stavanger), 21/11 (i Stavanger), 5/12 (i Stavanger).

Lørdag 7.desember: Adventskonsert i Stavanger

Neste møte i syklubben er 29. august kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. De neste møtene i syklubben er planlagt til å bli: 19/9, 24/10, 21/11 og 12/12.

Ungdomslaget

Det blir ungdomslag den 31. august på Vatneli, fra kl.19.30 til 22.30. Alle ungdommer er hjertelig velkomne!

Vennelaget

Vennelaget starter på lørdag 31.august kl. 19.30 hos Elin og Roger Valand på Røsslyngvegen 3A, Kleppe. Spleiselag. Mer info om tema etterhvert. Velkommen skal alle være. Hilsen Elin Hovden Valand og Kenneth Lie. Mobil til Elin er 98805158.

Connect

Det blir Connect (tenåringshelg) i Bergen helgen den 13.-15. september. Alle som går i 7.-10. klasse er hjertelig velkomne! Det er allerede flere fra Sandnes/Stavanger som reiser. Se plakat for mer info. Påmelding via sabu.no/connect

Høstmøte i Sandnes 28. september

I år blir det høstmøte på Vatneli og vi får besøk av pastor, teolog og forfatter Kenneth Bergland denne dagen. Han kommer til å tale om «Hvordan leser du?»

Slik blir programmet for dagen:

10:00 – Er Moseloven lov? v/Kenneth Bergland

11:15 – Lesning i en vid horisont v/Kenneth Bergland

11:15 – Barnas SuperSabbat

12:30 – Lunsj (Det blir laget et varmt måltid til alle, ingen potluck)

13:30 – Ekspansiv lesning av de 10 bud v/Kenneth Bergland

Nattverd i Sandnes og Stavanger

Neste nattverd i Sandnes: 14. september

Neste nattverd i Stavanger: 14. september

Forslag til valgkomite for Sandnes:

Damiano Tallini – leder, Bjørn Eivind Holm, Elin Glitza, Kurt Skogland, Rune Skoge, Elzbieta Kejna, Janne Særheim.

Stemmes over 31.08.2019. Spørsmål eller kommentarer til forslaget rettes til pastor.

ADRA Suppe blir servert følgende datoer: 31. August – 28. September – 19. Oktober – 9. November. VIPPS konto for Stavanger Menighet, #537071. Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier. Dersom du er flink med håndarbeid el. mottas bidrag med takk. Ved eventuelle spørsmål, kontakt Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91.

24. aug, 31. aug, 07. sep, 14. sep, 21. sep – Taleserie: Når Gud kaller
13.-15. sep – Connect i Bergen