Kunngjøringer for 8. juni

Sandnes: Finn Andersen

Speidervigsel

Offer: Speideren

Solnedgang fredag 7. juni: 22.43                              Solnedgang fredag 14. juni: 22.50

Potluck i Stavanger

Sabbaten 8. juni: Kirkete. Ansvar oppvask: Steffi, Henriette, Sven, Elsebeth.

Sabbaten 15. juni: Adra-suppe. Ansvar oppvask: Gaute, Åsa, Sissel

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke har tatt sommerferie. Vi starter opp igjen til høsten. Men vi må huske å be for menigheten og hverandre gjennom sommeren.

Ungdomslaget

Siste ungdomslagssamling før sommerferien blir i kveld på Vatneli fra kl 19:30-22:30.

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

Generalforsamling 13. juni kl. 19 på Vatneli

Torsdag 13. juni blir det generalforsamling i Sandnes menighet. Til neste år starter en ny toårig valgperiode. Derfor må menigheten velge en forslagsnemnd som videre skal velge en valgnemnd. Saken på generalforsamlingen blir derfor å velge en forslagsnemnd.

Neste møte i syklubben er 13. juni kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær.

Dåp i Stavanger neste Sabbat

Neste Sabbat, altså den 15. juni, kan vi glede oss over nok en dåpsgudstjeneste i Stavanger.

Vi gleder oss over de som har tatt valget om å bli døpt og ønsker alle hjertelig velkomne til en festgudstjeneste!

Speider

Lørdag 15.juni kl 11:00 er det speidergudstjeneste/vigsel på Vatneli. Etterpå blir det tur til Tingholmen, ca 25 min kjøring fra Vatneli til Vier. Fra Vier padler vi kano/kajakk 200 meter ut til holmen. Det blir grilling, leker, bading med mer. Ta med egen grillmat. Vi reiser hjem på kvelden. Hele familien er velkommen. Påmelding til Ingeborg@eidsa.no / 48356494 innen 13.juni.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 15. juni hos Marta og Greg Izdebski. Adressen er Eskemyrveien 44B, Hommersåk. Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Nattverd

Neste nattverd i Stavanger blir 22. juni.

Forslag til valgkomite i Stavanger

Forslag til valgkomite for Stavanger. Navnene stemmes over neste sabbat. May Anette, Bjørn T. Gaute, Annemay, Esther, Henriette, Victoria, Magne, Gunnar.

Velkommen til sommerstevne

Påmeldingsfristen er utsatt til 12. juni. Gå til www.sabu.no/sommerstevnet og meld deg på.