Kunngjøringer for 29. juni

Vi ønsker dere alle en flott sommer!

Sabbaten 29. juni:

Stavanger: Odd Fuglestad

Sandnes: Renate Thunem

Offer:  Menighetens utgifter

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke har tatt sommerferie. Vi starter opp igjen til høsten. Men vi må huske å be for menigheten og hverandre gjennom sommeren.

Nytt kor for Sandnes og Stavanger menigheter!

Til høsten startes det opp kor der Liv Hugstmyr Særheim er dirigent. Alle er velkomne i koret enten du tilhører menigheten eller ikke. Det blir øvelser vekselvis i Sandnes og Stavanger. Her er datoene:

Torsdag 29.august 18.00-20.00: Sandnes

Torsdag 12.september 18.00-20.00: Stavanger

Torsdag 26.september 18.00-20.00: Stavanger

Lørdag 28.september: Sang ved høstmøtet i Stavanger

Torsdag 10.oktober 18.00-20.00: Sandnes

Torsdag 24.oktober 18.00-20.00: Sandnes

Torsdag 7.november 18.00-20.00: Stavanger

Torsdag 21.november 18.00-20.00:Stavanger

Torsdag 5.desember 18.00-20.00; Stavanger

Lørdag 7.desember: Adventskonsert i Stavanger

ADRA LOKALLAG – HJELPEAKSJON 2019

ADRA Suppe blir servert følgende datoer: 31. August – 28. September – 19. Oktober – 9. November.

VIPPS konto for Stavanger Menighet. Alle bidrag som gis via denne Vipps-kontoen blir direkte registrert på vår menighet.

Åpne Vipps – Velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – og velg beløp.

Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier.

Dersom du er flink med håndarbeid el. mottas bidrag med takk. Ved eventuelle spørsmål, kontakt Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91.

Lærerstilling, vikariat, ledig ved Vatneli skole, Sandnes.

Fra 1.august 2019 er det ledig et årsvikariat i ca. 40% stilling (mandag og tirsdag) hovedsakelig i fagene kroppsøving og matematikk på u-trinnet, samt svømming i grupper på 1-10.trinn. Det kan også bli ledig en større stillingsprosent knyttet til andre fag, inkludert spes.ped.

Vatneli skole er en firdelt 1-10 skole godkjent for 72 elever, drevet av Adventistkirken. Skolens visjon er: ”Sammen mot målet” med vekt på verdiene kompetanse, respekt og kristentro. Skolen kan tilby et støttende og engasjerende arbeidsmiljø. Se for øvrig skolens hjemmeside: www.vatneli.no.

Den som ansattes må dele skolens visjon og bidra aktivt i realiseringen av denne, både i undervisning og eksempel. Arbeidserfaring fra adventistskole vektlegges.

I tråd med opplæringsloven og friskoleloven er godkjent politiattest en forutsetning for ansettelse. Denne må leveres snarest etter eventuell ansettelse og før tiltredelse.

Lønn etter KS-regulativet, medlemskap i SPK og gode forsikringsordninger i KNIF-Trygghet.

Nærmere opplysninger om stillingen fås hos rektor, tlf 51 60 40 60/40 43 79 69 eller assisterende rektor, tlf. 911 99 996. Søknad med kopi av vitnemål og attester sendes via epost: post@vatneli.no med kopi til arne.leknes@vatneli.no og bjorn.knutsen@vatneli.no. Søknad kan alternativt sendes med post til Vatneli skole, Vatneliveien 79, 4309 Sandnes. Søknadsfrist er snarest mulig og senest 15.07.19.