Kunngjøringer for 15. juni

Potluck i Stavanger

Sabbaten 15. juni: Adra-suppe. Ansvar oppvask: Gaute, Åsa, Sissel

Sabbaten 22. juni: Kirke-te. Ansvar oppvask: Annemay, Kenneth, Elin

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke har tatt sommerferie. Vi starter opp igjen til høsten. Men vi må huske å be for menigheten og hverandre gjennom sommeren.

Dåp i Stavanger i dag

Neste Sabbat, altså den 15. juni, kan vi glede oss over nok en dåpsgudstjeneste i Stavanger. Vi gleder oss over Sonia og Merli som har tatt valget om å bli døpt og ønsker alle hjertelig velkomne til en festgudstjeneste!

Speider

Lørdag 15.juni kl 11:00 er det speidergudstjeneste/vigsel på Vatneli. Etterpå blir det tur til Tingholmen, ca 25 min kjøring fra Vatneli til Vier. Fra Vier padler vi kano/kajakk 200 meter ut til holmen. Det blir grilling, leker, bading med mer. Ta med egen grillmat. Vi reiser hjem på kvelden. Hele familien er velkommen.

Neste LK (LørdagsKveld) blir i kveld, 15. juni hos Marta og Greg Izdebski. Adressen er Eskemyrveien 44B, Hommersåk. Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Skoleavslutning Vatneli skole

Det blir skoleavslutning på Vatneli skole tirsdag 18. juni – med musikkskolekonsert kl. 17.00 og avslutningsprogram kl. 18.00. Alle er hjertelig velkomne.

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

ADRA LOKALLAG – HJELPEAKSJON 2019

ADRA Suppe blir servert følgende datoer: 15. Juni – 31. August – 28. September – 19. Oktober – 9. November.

VIPPS konto for Stavanger Menighet. Alle bidrag som gis via denne Vipps-kontoen blir direkte registrert på vår menighet.

Åpne Vipps – Velg Kjøp og Betal – legg inn #537071 – og velg beløp.

Søndag den 1. desember blir det arrangert ADRA KAFÈ i kirken vår kl. 16:00. Her vil det være salg av varm middag, rundstykker, kaker, lapper etc. I tillegg vil der være auksjon og utlodning av premier.

Dersom du er flink med håndarbeid el. mottas bidrag med takk. Ved eventuelle spørsmål, kontakt Sissel Steinkopf Pettersen, mobil 488 900 91.