Kunngjøringer for 4. mai

OBS: Kirka i Stavanger holder stengt 4. mai. Da reiser vi til Vatneli (Vatneliveien 81, Sandnes) for å ha felles gudstjeneste med vår søstermenighet i Sandnes.

Sabbaten 4. mai:

Sandnes: May Anette Tallini

Offer: Unionens Katastrofe Offer (DNU)

Sabbaten 11. mai:

Stavanger: Renate Thunem

Sandnes: Kirkemorro

Solnedgang fredag 3. mai: 21.33                              Solnedgang fredag 10. mai: 21.49

Potluck i Stavanger

Sabbaten 4. mai er det fellessabbat på Vatneli i Sandnes.

Sabbaten 11. mai: potluck. Ansvar oppvask: Grete, Paul og Kåre

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 6. mai kl.17.30.

Ansvarlig for møte Terje Ormøy, tlf. 40407140.

Spesielt bønneemne denne uken: Menighetsstyremøtet og nedsettelse av valgkomite.

Koret har hatt en liten øvingspause etter konserten i slutten av mars, men nå øver vi til den neste konserten som blir den 25. mai, på årsmøtet i Stavanger. Her er øvingsdatoene: 4. mai – Sandnes (13:00-14:00), 18. mai – Stavanger (13:00-14:00)

Ungdomslaget

Det blir ungdomslaget i kveld (4. mai) på Vatneli, fra kl.19.30 til 22.30. Alle ungdommer er hjertelig velkomne! Det blir ungdomslaget også den 18. mai. Vi sees!

Dugnaden fortsetter i Stavanger.

Tusen takk til dere som var med sist. Mye ble gjort og vaflene smakte godt.

Det blir ny dugnad på tirsdag 7. mai fra kl. 15-18. Eller etter avtale med Viviann/Paul.

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

Bibelgruppe på Vatneli møtes igjen 4 ganger før sommeren.

Vi møtes kl.19.30 de følgene torsdagene: 9. mai, 6. og 13. juni.

Neste møte i syklubben er 9. mai kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. Det neste møtet i syklubben er planlagt til å bli: 13/6.

Kirkemorro på Vatneli

Lørdag 11. mai kl. 10.30 blir det et spesielt program for alle på Vatneli, voksne og barn. En dag i kirken der vi blir kjent med spennende historier i bibelen gjennom kreativitet, aktivitet og hygge på tvers av alder. BLI KJENT MED JOSEF, JAKOBS SØNN! Hjertelig velkommen!

17.mai-feiring Sandnes, Stavanger og Vatneli skole

Barnetog med Vatneli skole – frammøte kl. 9.30. Festprogram på Vatneli kl. 11.30 med kollekt til ”Keep girls safe”. Kafeteria (vi håper alle som kommer til Vatneli på 17. mai tar med seg mat, f.eks kake, smørbrød eller lignende.) Leker for barna.

Overflytting av menighetsbrev

Dagfinn Aanonsen ønsker å flytte menighetsbrevet sitt fra Sandnes menighet til Stavanger menighet. Menighetsstyret i Sandnes anbefaler overflyttingen.

Førsteforstander Sandnes menighet

Sindre Særheim trekker seg som 1. forstander fra 1.8.2019. Sindre begynner da som rektor på Vatneli skole. Menighetsstyret foreslår å velge nåværende forstander Odd Fuglestad som ny 1. forstander fra. 1.8.2019. Dette blir stemt over 18. mai.

Det blir LK 18. mai 2019 kl. 19.30. LK er en samling for de fra 16 år og oppover. LK (LørdagsKveld) blir hos Nina og Rune Skoge. Adressen er Frøyerhagen 5, Sandnes.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Årsmøte i Stavanger 24.-25. mai

I år blir det årsmøte i Stavanger med et kjempespennende program for helgen! Daniel Duda kommer for å tale om «Når Den Hellige Ånd holder deg jordnær».

Det blir også SuperSabbat for barna, aktivitetsløype på ettermiddagen, ettermiddagskonsert med vårt eget menighetskor, kjempegod mat og mye mer!

Ikke gå glipp av denne flotte helgen! Se egen brosjyre for mer info. Påmelding til Øyvind Gjengstø innen den 1. mai enten på oyvind.gjengsto@adventist.no eller på telefon: 911 20 735.

Husk at du også må melde deg på om du ønsker å spise noen av måltidene under helgens arrangement. Det er kjempeviktig!

Mandag 3. juni drar vi på tur. Sannsynligvis til Finnøy. Mer info kommer etter hvert.

HASTEINNSAMLINGBRANN PÅ HOPE ACADEMY I KENYA!

I mange år har Peder og Olav Særheim hatt ansvar i et hjelpeprosjekt i Kilgoris, Kenya.

1.mai brant det på skolen, Hope Academy. Gutteinternatet er fullstendig ødelagt innvendig. Alle personlige eiendeler til over 100 gutter, madrasser, senger, pledd og taket er brent ned. Brannen startet kl 10 om morgenen mens elevene var til undervisning. Heldigvis kom ingen personer til skade. Elevene er sendt hjem og kommer tilbake til skolen på mandag. Da håper vi å kunne ha 100 nye madrasser og pledd på plass, slik at de kan sove på gulvet i første omgang. Senger tar vi etter hvert. Nå er det satt i gang en HASTEINNSAMLING og vi håper du vil være med å hjelpe. VIPPS 93848594 (Peder Særheim), Kontonr 3280 21 50120 (Merk med «Brann»). TUSEN TAKK FOR ALL HJELP! Window of Hope. Woh.no