Kunngjøringer for 25. mai

Sandnes: ÅRSMØTE I STAVANGER

Sabbaten 1. juni:

Stavanger: Barnekor fra Sauherad

Offer: Radio- og TV-arbeidet (DNU/AWR)

Sandnes: Felles i Stavanger

Solnedgang fredag 24. mai: 22.19            Solnedgang fredag 31. mai: 22.32

Potluck i Stavanger

Sabbaten 25. mai: Årsmøte – middag for dem som har bestilt.

Sabbaten 1. juni: Potluck. Ansvar oppvask: Terje F., Heiki og Lennart.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 27. mai kl.17.30.

Ansvarlig for møte Terje Ormøy, tlf. 40407140.

Spesielt bønneemne denne uken: Menigheten gjennom sommeren.

Dåp

Det blir dåp på gudstjenesten på Årsmøtet denne helgen. Det er Kristoffer Valand som skal ta dåp.

Sponsorløp for ADRAs prosjekt «Keep Girls Safe»

Tirsdag 28. mai arrangerer Vatneli skole sponsorløp til inntekt for KGS. Dersom noen menighetsmedlemmer ønsker å sponse elever som skal løpe, ta kontakt med Vatneli skole – post@vatneli.no. Løpet er en rundløype på skoleområdet – hver runde er ca. 225 meter. Du bestemmer selv om du vil sponse et beløp pr runde eller om du vil gi et fast beløp. Pengene betales til Vatnelis eget Vippsnummer: 531231. Merkes med «Sponsorløp KGS + navn.»

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

Mandag 3. juni drar vi på tur. Sannsynligvis til Finnøy. Mer info kommer etter hvert.

Speider

Det blir speider tirsdag 4. juni kl. 18 på Vatneli: Forberedelser til speidervigsel + fortsette surringer/leir.

Bibelgruppe på Vatneli møtes igjen 4 ganger før sommeren. Vi møtes kl.19.30 de følgene torsdagene: 6. og 13. juni.

Neste møte i syklubben er 13. juni kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 15. juni hos Marta og Greg Izdebski. Adressen er Eskemyrveien 44B, Hommersåk. Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Blomsterbed Vatneli

Hadde vært fantastisk om noen kunne valgt seg et bed som de kunne stelle? Kontakt Arne – 40437969.