Kunngjøringer for 18. mai

Solnedgang fredag 17. mai: 22.05            Solnedgang fredag 24. mai: 22.19

Potluck i Stavanger

Sabbaten 18. mai: kirke-te. Ansvar oppvask: Annemay, Kenneth, Elin

Sabbaten 25. mai: Årsmøte – middag for dem som har bestilt.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 20. mai kl.17.30.

Ansvarlig for møte Terje Ormøy, tlf. 40407140.

Spesielt bønneemne denne uken: Årsmøtet

Det blir korøvelse denne Sabbaten fra kl 13:00-15:00 (Merk at det blir en lengre øvelse denne Sabbaten). Liv Særheim dirigerer nå koret og det er viktig at alle møter opp. Vi øver oss til å ha en flott konsert på årsmøtet og gleder oss til å kunne dele budskapet gjennom sang med andre!

Ungdomslaget

Ungdomslaget samles i kveld, lørdag 18. mai kl. 19.30 – 22.30 hos Henriette og Leif Aarsand, Theodor Dahlsv. 39B på Kvernaland.

Det blir LK 18. mai 2019 kl. 19.30. LK er en samling for de fra 16 år og oppover. LK (LørdagsKveld) blir hos Nina og Rune Skoge. Adressen er Frøyerhagen 5, Sandnes.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Speider

Det blir speider tirsdag 21. mai kl. 18 på Vatneli: Forberedelser til leir, øve på surringer.

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

Bibelgruppe på Vatneli møtes igjen 4 ganger før sommeren. Vi møtes kl.19.30 de følgene torsdagene: 23. mai, 6. og 13. juni.

Årsmøte i Stavanger 24.-25. mai

I år blir det årsmøte i Stavanger med et kjempespennende program for helgen! Daniel Duda kommer for å tale om «Når Den Hellige Ånd holder deg jordnær».

Det blir også SuperSabbat for barna, aktivitetsløype på ettermiddagen, ettermiddagskonsert med vårt eget menighetskor, kjempegod mat og mye mer!

Ikke gå glipp av denne flotte helgen!

Mandag 3. juni drar vi på tur. Sannsynligvis til Finnøy. Mer info kommer etter hvert.

Neste møte i syklubben er 13. juni kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær.

Blomsterbed Vatneli

Hadde vært fantastisk om noen kunne valgt seg et bed som de kunne stelle? Kontakt Arne – 40437969.