Kunngjøringer for 11. mai

Sabbaten 11. mai:

      Gudstjeneste:

Stavanger: Renate Thunem

Offer: Menighetens utgifter

 

Sandnes: Kirkemorro

Offer: Menighetens utgifter

 

Sabbaten 18. mai:

      Gudstjeneste:

Stavanger: Damiano Tallini

Offer: Menighetens utgifter

 

Sandnes: Marianne Dyrud

Offer: Menighetens utgifter

 

Solnedgang fredag 10. mai: 21.49            Solnedgang fredag 17. mai: 22.05

 

 

Potluck i Stavanger

Sabbaten 11. mai: potluck. Ansvar oppvask: Grete, Paul og Kåre

Sabbaten 18. mai: kirke-te. Ansvar oppvask: Annemay, Kenneth, Elin

 

Kirkemorro på Vatneli

Lørdag 11. mai kl. 10.30 blir det et spesielt program for alle på Vatneli, voksne og barn. En dag i kirken der vi blir kjent med spennende historier i bibelen gjennom kreativitet, aktivitet og hygge på tvers av alder. BLI KJENT MED JOSEF, JAKOBS SØNN! Hjertelig velkommen!

 

Bønnemøter

Sandnes:

Det blir forbønnsmøte etter gudstjenesten i mødrerommet. Dette gjør bønnetjenesten for at flere kan få anledning til å delta. Hjertelig velkommen til bønnefellesskap.

Stavanger:

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 13. mai kl.17.30.

Ansvarlig for møte Terje Ormøy, tlf. 40407140.

Spesielt bønneemne denne uken: Husstyret

 

Styrketrening for damer

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

 

Bibelgruppe på Vatneli

Bibelgruppe på Vatneli møtes igjen 4 ganger før sommeren. Vi møtes kl.19.30 de følgene torsdagene: 16. og 23. mai, 6. og 13. juni.

 

Mannskoret 17. mai

Mannskoret øver på Vatneli rett etter barnetoget.

 

17.mai-feiring Sandnes, Stavanger og Vatneli skole

Barnetog med Vatneli skole – frammøte kl. 9.30. Festprogram på Vatneli kl. 11.30 med kollekt til ”Keep girls safe”. Kafeteria.

Vi håper alle som kommer til Vatneli på 17. mai tar med seg mat, f.eks kake, smørbrød eller lignende.

Leker for barna.

 

Korøvelse

Koret har hatt en liten øvingspause etter konserten i slutten av mars, men nå øver vi til den neste konserten som blir den 25. mai, på årsmøtet i Stavanger. Her er øvingsdatoene: 18. mai – Stavanger (13:00-14:00)

 

LK

Det blir LK 18. mai 2019 kl. 19.30. LK er en samling for de fra 16 år og oppover. LK (LørdagsKveld) blir hos Nina og Rune Skoge. Adressen er Frøyerhagen 5, Sandnes.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

 

Speider

Det blir speider tirsdag 21. mai kl. 18 på Vatneli: Forberedelser til leir, øve på surringer.

 

Årsmøte i Stavanger 24.-25. mai

I år blir det årsmøte i Stavanger med et kjempespennende program for helgen! Daniel Duda kommer for å tale om «Når Den Hellige Ånd holder deg jordnær».

Det blir også SuperSabbat for barna, aktivitetsløype på ettermiddagen, ettermiddagskonsert med vårt eget menighetskor, kjempegod mat og mye mer!

Ikke gå glipp av denne flotte helgen!

 

Tirsdagstreffet

Mandag 3. juni drar vi på tur. Sannsynligvis til Finnøy. Mer info kommer etter hvert.

 

Syklubben 

Neste møte i syklubben er 13. juni kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær.

  

Overflytting av menighetsbrev

Dagfinn Aanonsen ønsker å flytte menighetsbrevet sitt fra Sandnes menighet til Stavanger menighet. Menighetsstyret i Sandnes anbefaler overflyttingen.

 

1. forstander Sandnes menighet

Sindre Særheim trekker seg som 1. forstander fra 1.8.2019. Sindre begynner da som rektor på Vatneli skole. Menighetsstyret foreslår å velge nåværende forstander Odd Fuglestad som ny 1. forstander fra. 1.8.2019. Dette blir stemt over 18. mai.

 

Blomsterbed Vatneli

Hadde vært fantastisk om noen kunne valgt seg et bed som de kunne stelle? Kontakt Arne – 40437969.

 

HASTEINNSAMLINGBRANN PÅ HOPE ACADEMY I KENYA!

I mange år har Peder og Olav Særheim hatt ansvar i et hjelpeprosjekt i Kilgoris, Kenya. 1.mai brant det på skolen, Hope Academy. Gutteinternatet er fullstendig ødelagt innvendig. Alle personlige eiendeler til over 100 gutter, madrasser, senger, pledd og taket er brent ned. Brannen startet kl 10 om morgenen mens elevene var til undervisning. Heldigvis kom ingen personer til skade. Elevene er sendt hjem og kommer tilbake til skolen på mandag. Da håper vi å kunne ha 100 nye madrasser og pledd på plass, slik at de kan sove på gulvet i første omgang. Senger tar vi etterhvert.Nå er det satt i gang en HASTEINNSAMLING og vi håper du vil være med å hjelpe. VIPPS 93848594 (Peder Særheim), Kontonr 3280 21 50120 (Merk med «Brann»). TUSEN TAKK FOR ALL HJELP! Window of Hope. Woh.no

 

Ønsker du kontakt med en av våre pastorer?

May Anette kan nås på mobil 476 45 166 eller på e-post may.anette.tallini@adventist.no. Damiano kan nås på mobil 416 39 245 eller på e-post damiano.tallini@adventist.no. Ta kontakt hvis du lurer på noe eller trenger noen å snakke med. Kan treffes etter avtale om ønskelig. Adresse: Kreklingvegen 28, 4353 Klepp Stasjon.