Kunngjøringer for 1. juni

Sabbaten 1. juni:

Stavanger: Barnekor fra Sauherad

Offer: Radio- og TV-arbeidet (DNU/AWR)

Sandnes: Felles i Stavanger

Sabbaten 8. juni:

Stavanger: Terje Ormøy

Solnedgang fredag 31. mai: 22.32            Solnedgang fredag 7. juni: 22.43

Potluck i Stavanger

Sabbaten 1. juni: Potluck. Ansvar oppvask: Terje F., Heiki og Lennart.

Sabbaten 8. juni: Kirkete. Ansvar oppvask: Steffi, Henriette, Sven, Elsebeth.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 3. juni kl.17.30.

Ansvarlig for møte Gunnar Hovden, tlf. 47460475.

Spesielt bønneemne denne uken: Menigheten gjennom sommeren.

Tirsdagstreffet drar på busstur til Finnøy mandag 3. juni.

Fremmøte ved kirken kl. 10.00. Vi kommer  ikke tilbake før ca. kl. 17.00..

Speider

Tirsdag 4.juni kl 18:00-19:30 blir det speider på Vatneli. Vi skal forberede oss til speidervigsel og det blir forskjellige leker og konkurranser med ulike speidertema.

Lørdag 15.juni kl 11:00 er det speidergudstjeneste/vigsel på Vatneli. Etterpå blir det tur til Tingholmen, ca 25 min kjøring fra Vatneli til Vier. Fra Vier padler vi kano/kajakk 200 meter ut til holmen. Det blir grilling, leker, bading med mer. Ta med egen grillmat. Vi reiser hjem på kvelden. Hele familien er velkommen. Påmelding tilIngeborg@eidsa.no / 48356494 innen 13.juni.

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

Neste møte i syklubben er 13. juni kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær.

Neste LK (LørdagsKveld) blir 15. juni hos Marta og Greg Izdebski. Adressen er Eskemyrveien 44B, Hommersåk. Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Forslag til valgkomite i Stavanger

Forslag til valgkomite for Stavanger. Navnene stemmes over neste sabbat. May Anette, Bjørn T. Gaute, Annemay, Esther, Henriette, Victoria, Magne, Gunnar.

May Anette kan nås på mobil 476 45 166 eller på e-postmay.anette.tallini@adventist.no. Damiano kan nås på mobil 416 39 245 eller på e-postdamiano.tallini@adventist.no. Ta kontakt hvis du lurer på noe eller trenger noen å snakke med. Kan treffes etter avtale om ønskelig. Adresse: Kreklingvegen 28, 4353 Klepp Stasjon