Kunngjøringer for 27. april

Stavanger: Øyvind Gjengstø

Offer: Newbold College

Nattverd

Offer: Helse- og avholdsarbeidet (lokalt)

Sabbaten 20. april:

Sandnes: May Anette Tallini

Offer: Unionens Katastrofe Offer (DNU)

Solnedgang fredag 26. april: 21.17          Solnedgang fredag 3. mai: 21.33

Potluck i Stavanger

Sabbaten 27. april: kirkete. Ansvar oppvask: Daniela, Ingrid, Mark og Fredrik

Sabbaten 4. mai er det fellessabbat på Vatneli i Sandnes.

Bønnemøte i Stavanger Adventistkirke mandag 29. april kl.17.30.

Ansvarlig for møte Paul Aaserud, tlf. 91635183.

Spesielt bønneemne denne uken: Omsorgstjenesten.

Koret har hatt en liten øvingspause etter konserten i slutten av mars, men nå begynner vi med øvelser igjen og vi øver til den neste konserten som blir den 25. mai, på årsmøtet i Stavanger. Her er øvingsdatoene: 27. april – Stavanger (13:00-14:00). 4. mai – Sandnes (13:00-14:00), 18. mai – Stavanger (13:00-14:00)

LK er en samling for de fra 16 år og oppover. Neste LK (LørdagsKveld) blir i dag, 27. april kl. 19.30 hos Olav Særheim. Adressen er Skeistien 11, i sokkelleiligheten, Sandnes.  Ta med noe å spise – så deler vi med hverandre. Alle er hjertelig velkomne!

Vennelaget

Vennelaget blir hos Elin og Roger Valand lørdag 27.april kl. 19.30. Elin og Roger har bryllupsdag og inviterer til å dele kjærligheten mellom oss mennesker med ord, toner og mat. Bli med å bygge hverandre opp med kjærlighet. Velkommen!! Kontaktperson: Elin Hovden Valand og Kenneth Lie. Lurer du på noe – ta en telefon til Elin på 988 05 158.

Åpen Dag på Vatneli

Søndag 28. april er det Åpen Dag på Vatneli fra 13-16. Her blir det aktiviteter for liten og stor (hoppeslott, pinnebrød, klatrevegg, bueskyting, lam, kaniner og hund, smaksprøver vegetarmat, «bli kjent med skolen» – ulike fagstasjoner) – og kafeteria. Kl. 15.00 får vi kåseri og bilder ved globetrotteren Tore Nærland – sykkel for fred, miljø og nedrustning. Håper mange tar turen og blir med på en flott aktivitetsdag sammen med oss på Vatneli skole.

Begravelse

John Bjerkestrand sovnet stille inn sist fredag. Begravelsen blir fra Adventistkirken i Stavanger, mandag 29.04, kl. 12.00.

Dugnad i Stavanger 29. april

Det blir fellesdugnad i og rundt kirken mandag 29/4.

Sett av tid til dette. Vi trenger villige hender og noen til å lage kos og vafler

Det er også satt av dugnader i uke 18-19. Dato kommer etter hvert.

Tirsdagstreffet samles tir. 30. april i kirken fra 12-14. Dette er siste samling før bussturen som blir 3. juni. Hjertelig velkommen.

Det blir styrketrening for damer onsdager kl. 19.00 på Vatneli.

Bibelgruppe på Vatneli møtes igjen 4 ganger før sommeren.

Vi møtes kl.19.30 de følgene torsdagene: 2. og 9. mai, 6. og 13. juni.

Neste møte i syklubben er 9. mai kl. 18.00. Alle er velkommen til å være med i syklubben. Ingen krav til sying. Ta med symaskin (de som har), stoffer ol. og møt opp i kirka i Stavanger for sosialt samvær. Det neste møtet i syklubben er planlagt til å bli: 13/6.

Kirkemorro på Vatneli

Lørdag 11. mai blir det spesielt program for barn i alle størrelser. En dag i kirken der vi blir kjent med spennende historier i bibelen gjennom kreativitet, aktivitet og hygge på tvers av alder. BLI KJENT MED JOSEF, JAKOBS SØNN! Hjertelig velkommen!

17.mai-feiring Sandnes, Stavanger og Vatneli skole

Barnetog med Vatneli skole – frammøte kl. 9.30. Festprogram på Vatneli kl. 11.30 med kollekt til ”Keep girls safe”. Kafeteria (vi håper alle som kommer til Vatneli på 17. mai tar med seg mat, f.eks kake, smørbrød eller lignende.) Leker for barna.

Årsmøte i Stavanger 24.-25. mai

I år blir det årsmøte i Stavanger med et kjempespennende program for helgen! Daniel Duda kommer for å tale om «Når Den Hellige Ånd holder deg jordnær».

Det blir også SuperSabbat for barna, aktivitetsløype på ettermiddagen, ettermiddagskonsert med vårt eget menighetskor, kjempegod mat og mye mer!

Ikke gå glipp av denne flotte helgen! Se egen brosjyre for mer info. Påmelding til Øyvind Gjengstø innen den 1. mai enten på oyvind.gjengsto@adventist.no eller på telefon: 911 20 735.

Husk at du også må melde deg på om du ønsker å spise noen av måltidene under helgens arrangement. Det er kjempeviktig!

Mandag 3. juni drar vi på tur. Sannsynligvis til Finnøy. Mer info kommer etter hvert.

Viktige datoer i Sandnes og Stavanger

24.-25. mai – Årsmøte i Stavanger